Spring naar inhoud

reviews

Onlangs heb ik de cursus ‘werkstijlen’ gevolgd bij Harry Gerth. Ik heb deze cursus als zeer nuttig ervaren. Het maakt je bewust van je eigen werkstijl en gaat in op het effect van deze werkstijl op anderen met wie je samenwerkt. Ook leer je stil te staan bij het effect van je werkstijl op het resultaat dat je nastreeft.

Tijdens de cursus is er een ontspannen sfeer waarin iedereen zich op een prettige manier kan uiten. Kortom, een aanrader!

Suzanne Donkersloot - Gemeente Woensdrecht


 

Zo’n jaar of 20 geleden heb ik Harry leren kennen als danstrainer. Gedreven, gestructureerd en helder in zijn instructie begeleidde hij een groep jonge mensen in de voorbereidingen naar belangrijke danswedstrijden.

Na elkaar enkele jaren uit het oog te zijn verloren heb ik opnieuw contact met hem opgenomen om eens te sparren over mijn toekomstplannen, namelijk voor mezelf starten als coach/psycholoog.

Niet lang daarna volgde ik de TA101 bij hem. Die twee dagen brachten mij zoveel, vooral op persoonlijk vlak, dat ik geen moment twijfelde over het volgen van een eerstejaars opleiding ontwikkelingsgerichte TA. Inmiddels ben ik met een tweede jaar begonnen.

Harry is in staat om op een zeer duidelijke manier zijn kennis van TA over te dragen, biedt tegelijkertijd een veilige leeromgeving waarin hij mensen uitdaagt tot zelfontplooiing zowel op professioneel vlak maar zeker ook op persoonlijk vlak. Hij nodigt uit om eigen ideeën naar voren te brengen, zelf na te denken en samen te onderzoeken. Zijn humor en speelse lesmethoden brengen elke opleidingsdag weer veel plezier.

Nicole de Jong -Psycholoog


Een aantal jaren geleden heb ik bij Harry Gerth de TA101 gevolgd, met heel veel plezier, veel nieuwe inzichten opdoend.

Door zijn manier van begeleiden en les geven heb ik dan ook meteen besloten om een vervolgopleiding bij Harry te doen! Zijn openheid, zijn no-nonsens aanpak en zijn heldere kijk op TA zorgen ervoor dat ik elke keer weer stappen maak, op persoonlijk vlak én op professioneel vlak.

Door de supervisie mogelijkheden binnen de opleidingsblokken kan ik dingen uitproberen, toetsen en ontwikkelen.

We sparren, leren, lachen, vragen… alles kan, alles mag. Door Harry zie ik TA als een methode waar ik uit kan halen wat ik nodig heb, een methode waarover je vragen mag stellen en waarvan de modellen praktisch toepasbaar zijn en tegelijkertijd soms ook hun beperkingen hebben. Hij stimuleert me om altijd mijn eigen ideeën en ervaringen samen met TA in te zetten om zo het (voor mij en mijn cliënten) beste resultaat te bereiken.

Ik ga het 2e jaar (organisatie-gericht) ook weer bij Harry volgen en verheug me daar nu al op!

Jacqueline Steketee - trainer & coach